PONUDA 2022

Poštovani,

panteatarpozorište “Pan teatar” je, kao i svake godine u vreme novogodišnjih praznika, spremilo nekoliko novih programa. Ovoga puta su to:

PROGRAM 1: Novogodišnja predstava u Vašem prostoru;

PROGRAM 2: Novogodišnja predstava u našem prostoru;

PROGRAM 3: Live stream naše novogodišnje predstave u Vašem domu.

Kao i do sada, naše predstave govore o ljubavi i prijateljstvu, borbi između dobra i zla, prožete su songovima, igrom i prelepim kostimima. Svi programi su namenjene deci uzrasta od 3 do 12 godina starosti. Predviđeno vreme trajanja novogodišnje predstava je 40 - 45 minuta. Naravno, pošto su u pitanju novogodišnji praznici, u samim programima učestvuje i Deda Mraz koji po završetku predstave/programa deli Vaše paketiće i slika se sa decom.

Naše predstave igramo na sceni “Pan teatra” gde se tokom godine igra i naš redovni reperetoar vikendom. Sala se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra 298 u Beogradu i raspolaže sa 150 sedišta. Osim ove scene, moguće je izvođenje predstave u Dečijem kulturnom centru Beograd (sala raspolaže sa preko 400 sedišta.

Cena novogodišnjih programa je:

PROGRAM 1: Novogodišnja predstava u Vašem prostoru - 60.000,00 dinara

PROGRAM 2: Novogodišnja predstava u “Pan teatru” (150 sedišta) - 80.000,00 dinara

PROGRAM 3: Novogodišnja predstava u DKC-u Beograd (preko 400 sedišta) - 135.000,00 dinara

PROGRAM 4: Live stream naše novogodišnje predstave u Vašem domu - 50.000,00 dinara.

 

dedamraz


NAPOMENA: Ukoliko se zbog većeg broja gledalaca uzima dva ili više termina, cena po predstavi je umanjena. Ukoliko ste zainteresovani, obezbeđujemo i profesionalnog fotografa koji će po povoljnim cenama slikati decu sa Deda mrazom. Cena DVE fotografije sa Deda mrazom (široki i krupni kadar) iznosi 400,00 dinara.

NAPOMENA: U našem prostoru može biti angažovan isključivo profesionalni fotograf našeg pozorišta, ali ukoliko niste zainteresovani za fotografisanje dece, niste u obavezi da ga angažujete. Naravno, decu sa Deda mrazom i paketićima mogu fotografisati njihovi roditelji.

Sve ostale informacije možete dobiti na tel. (011) 3472 984 i mob. 069 3050 170 (Đuro) ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

O našim aktivnostima se možete informisati i na našoj web strani: www.panteatar.rs

Kao i do sada, naše predstave govore o ljubavi i prijateljstvu, borbi između dobra i zla, prožete su songovima, igrom i prelepim kostimima. Sve predstave su namenjene deci uzrasta od 3 do 12 godina starosti, a predviđeno vreme trajanja predstava je oko 40 minuta. Naravno, pošto su u pitanju novogodišnji praznici, u samim predstavama se na kraju pojavljuje i Deda mraz koji po završetku predstave deli Vaše paketiće i slika se sa decom.

Naše predstave igramo, kako u Vašem prostoru, tako i na našoj sceni gde tokom godine igramo naš redovni repertoar (Bulevar kralja Aleksandra 298). Naša pozorišna sala raspolaže sa 150 mesta.

Sve ostale informacije možete dobiti na:

br. tel. 011 3472 984

mob. 069 3050 170 (Đuro)

ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PDF download1

Spotovi za ONLINE izvođenje predstava:

SPOT predstava "Askin novogodišnji nastup""

SPOT predstava "Novogodišnji talenti"

SPOT predstava "Čekajući Deda mraza"